Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Poza Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Project Expo este un eveniment de genul acesta reuneşte mare parte dintre dezvoltatorii imobiliari, brokeri si reprezentanţi ai instituţiilor financiare , oferindu-le astfel ocazia să găsească o soluţie comună pentru deblocarea vânzărilor.
Se recomanda in special celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe deoarece au parte de o modalitate mult mai rapidă de a cerceta ofertele de piaţă, precum şi noul trend. În condiţiile actuale, în care piaţa dă semne clare de revenire, un târg imobiliar profesionist este mai mult decât binevenit.
Dupa o lunga perioada de timp putem fi din nou optimisti in ceea ce priveste piata imobiliara.
În aceste condiţii, primul eveniment imobiliar al anului, Târgul Project Expo, promite să fie un adevărat punct de reper în evoluţia acestei pieţe în 2011.
Ca de obicei, oferta va fi extrem de variată, cuprinzând atât apartamente şi vile din categoria low cost, cât şi de lux, locuinţe din Bucureşti şi din zone limitrofe, dar şi din staţiuni montane. Bineînţeles, vă aşteaptă şi multe alte surprize pe care o să le anunţăm pe parcurs.
 
Intrare libera.
20 - 22 mai Palatul Copiilor, 15-17 iulie Palatul Copiilor


Poza l_492

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Concert de Valentines Day - Directia 5
Luni, 14 Februarie 2011, ora 19:30 Sala Palatului Bucuresti Concert Directia 5 Cu ocazia Sf.Valentin formatia va interpreta pentru toti cei prezenti, fie indragostiti sau nu, de la piese dinamice, la piese emoţionale. La concert se va lansa albumul ...
 
Lansarea caietului Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu
Muzeul National al Taranului Roman va invita in ziua de 13 aprilie 2014, orele 14.00, la Sala Foaier, la lansarea expozitiei Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu. In deschidere, improvizatie sonora cu Calin Torsan - instrumente de suflat si ...
 
Hai in Luminish la MNTR in Bucuresti
Atelierul de hârtie manuală, prin Asociația Ordinul Manufacturierilor, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român vă invită la evenimentul de lansare al proiectului Luminish - Corp de literă. Corp de carte. Corp de iluminat. ...
 
Raw Generation Expo 2014 la Bucuresti
Pe data de 11 mai 2014, Raw Generation va asteapta la cea de-a saptea editie a evenimentului national care promoveaza un stil de viata sanatos, ce va avea loc in Sala Bucuresti la Rin Grand Hotel, intre orele 10:00 - 19:00. Expozitia Raw Generation a ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Targul Imobiliar PROJECT EXPO

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB