Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Poza Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Project Expo este un eveniment de genul acesta reuneşte mare parte dintre dezvoltatorii imobiliari, brokeri si reprezentanţi ai instituţiilor financiare , oferindu-le astfel ocazia să găsească o soluţie comună pentru deblocarea vânzărilor.
Se recomanda in special celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe deoarece au parte de o modalitate mult mai rapidă de a cerceta ofertele de piaţă, precum şi noul trend. În condiţiile actuale, în care piaţa dă semne clare de revenire, un târg imobiliar profesionist este mai mult decât binevenit.
Dupa o lunga perioada de timp putem fi din nou optimisti in ceea ce priveste piata imobiliara.
În aceste condiţii, primul eveniment imobiliar al anului, Târgul Project Expo, promite să fie un adevărat punct de reper în evoluţia acestei pieţe în 2011.
Ca de obicei, oferta va fi extrem de variată, cuprinzând atât apartamente şi vile din categoria low cost, cât şi de lux, locuinţe din Bucureşti şi din zone limitrofe, dar şi din staţiuni montane. Bineînţeles, vă aşteaptă şi multe alte surprize pe care o să le anunţăm pe parcurs.
 
Intrare libera.
20 - 22 mai Palatul Copiilor, 15-17 iulie Palatul Copiilor


Poza l_492

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Recomandarile Ministerului Afacerilor Externe
Sarbatorile de iarna se apropie si cu aceasta ocazie destui romani pleaca peste hotare pentru a petrece intr-o alta atmosfera Craciunul si Revelionul. Luand la cunostiinta aceste lucruri Ministerul Afacerilor Externe vine in intampinarea ...
 
De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului
In data de 21 Mai, ora 19:00, Fundatia Calea Victoriei va invita la atelierul de istorie a ideilor care ne va dezvalui De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului. Cursul va fi sustinut de Raluca Bujor, care ne va dezvalui ce este iubirea in ...
 
Vernisajul Odoare dintr-un sipet nestiut la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită vineri, 12 septembrie 2014, ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul Odoare dintr-un sipet neștiut (II). Marius Matei – portul bănățean. Cea de a doua expoziție din ciclul „Odoare ...
 
Zilele Muzeului Taranului la MNTR in Bucuresti
Vă așteptăm în perioada 11 – 21 septembrie 2014, la cea de a cincea ediție a Zilelor Muzeului Țăranului. Joi, 11 septembrie, ora 18, vă invităm la vernisajul expoziției Găteala capului. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Targul Imobiliar PROJECT EXPO

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB