Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Poza Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Project Expo este un eveniment de genul acesta reuneşte mare parte dintre dezvoltatorii imobiliari, brokeri si reprezentanţi ai instituţiilor financiare , oferindu-le astfel ocazia să găsească o soluţie comună pentru deblocarea vânzărilor.
Se recomanda in special celor interesaţi de achiziţia unei locuinţe deoarece au parte de o modalitate mult mai rapidă de a cerceta ofertele de piaţă, precum şi noul trend. În condiţiile actuale, în care piaţa dă semne clare de revenire, un târg imobiliar profesionist este mai mult decât binevenit.
Dupa o lunga perioada de timp putem fi din nou optimisti in ceea ce priveste piata imobiliara.
În aceste condiţii, primul eveniment imobiliar al anului, Târgul Project Expo, promite să fie un adevărat punct de reper în evoluţia acestei pieţe în 2011.
Ca de obicei, oferta va fi extrem de variată, cuprinzând atât apartamente şi vile din categoria low cost, cât şi de lux, locuinţe din Bucureşti şi din zone limitrofe, dar şi din staţiuni montane. Bineînţeles, vă aşteaptă şi multe alte surprize pe care o să le anunţăm pe parcurs.
 
Intrare libera.
20 - 22 mai Palatul Copiilor, 15-17 iulie Palatul Copiilor


Poza l_492

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Masti Artizanale Venetiene la Muzeul Taranului Roman
Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are placerea de a va informa ca in zilele de 7 si 8 martie 2014, in Sala Foaier a Muzeulului Național al Taranului Roman, va fi deschisa expozitia MASTI ARTIZANALE VENETIENE. Expozitia, cu o durata ...
 
Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Bucuresti
La Muzeul National al Taranului Romana, in data de 17 mai 2014, sambata, va avea loc Noaptea Europeana a Muzeelor, unde expozitia permanenta va fi deschisa, in intervalul 18:00 - 20:00 si intrarea va fi libera, iar expozitia temporara Sarkis. La ...
 
Expozitia Sfintii Militari de la Muzeul National al Taranului ...
In perioada 14 aprilie - 4 mai 2014, Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti va invita la expozitia cu icoane pictate pe sticla Sfintii Militari. Arhetip si prezenta. Icoanele sunt pictate de catre Simona Teodora Rosca (concept expozitie) si ...
 
Balul Bucurestiului Interbelic 2014
Daca iti place sa porti tinute retro, atmosfera anilor treizeci si iti place sa calatoresti in timp, atunci nu trebuie sa ratezi invitatia celor de la Fundatia Calea Victoriei ce va organiza Balul Bucurestiului Interbelic in data de 22 mai, incepand ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Targul Imobiliar PROJECT EXPO

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB